For virksomheder

 • Home
 • For virksomheder
Du er her:

Bliv casevirksomhed i LEAD THE TALENT

Få dit eget team af topstuderende eller færdiguddannede på fuldtid i tre måneder

I LEAD THE TALENT kan man som virksomhed kan få løst en case vha. innovationsværktøjer af af 3-5 (top)studerende, som vil arbejde for virksomheden på fuldtid i et helt semester (3-4 måneder). Man kan også vælge at få løst den af færdiguddannede (High Potentials) med den relevante profil, hvis man som virksomhed er ved at udvide sine aktiviteter og på udkig efter talentfulde medarbejdere. Profilerne spænder vidt: Forretningsudvikling (cand.merc., cand.IT), marketing, kommunikation/copywriting, innovation, handel, internationalisering, antropolog og mange flere.

Uanset om det er færdiguddannede eller topstuderende vil man få sammensat et mangfoldigt hold af talenter og baggrunde, så man som virksomhed får et “team” og kompetencer, som virksomheden/afdelingen ikke har lige nu. Dette øger chancen for, at talenterne kommer med helt nye perspektiver og innovative løsninger.

Vi screener og udvælger talenter til virksomheden i tæt samarbejde med eksperter ud fra virksomhedernes behov og ønsker. Vi finder de talenter, som har et mangfoldigt og udviklingsorienteret mindset samt træner dem i innovations- og projektledelsesværktøjer.

High Potentials

3-4 færdiguddanede med den relevante profil i 3 måneder

Skal du til at udvide dine aktiviteter eller din organisation? Vi finder screener og rekruttere 8-12 potentielle kandidater med den rette faglige videregående uddannelse og personlige profil til din virksomhed. Du vil se dem i aktion og udvælge de 3-4 bedste, som vil arbejde for virksomheden fuldtid i tre måneder. Dette giver dig efter forløbet et stærkt grundlag for at vurdere og ansætte dygtige potentielle medarbejdere. Virksomheden sparer dermed på egne ressourcer på rekrutteringsprocesser og samtidig få løst en forretningsmæssig relevant case, som LEAD THE TALENT vil hjælpe med at definere og fokusere.

Students

3-5 af de bedste studerende i 3-4 måneder

Dette er en mulighed for dig, som ikke nødvendigvis søger at ansætte her og nu, men ønsker et samarbejde med dygtige studerende, som kan skabe en reel værdi for virksomheden over en længere periode. Vi finder de mest attraktive studerende fra de fleste studieretninger og vil screene og udvælge op til 12 kandidater specifikt til jeres case/faglige opgaver. Du vil se dem i aktion og udvælge de 3-5 bedste. Virksomheden sparer tid og ressourcer på rekrutteringen af det rette hold samt employer branding over for de bedste studerende på de relevante studieretninger.

Hvad får du som casevirksomhed

1. 3 x 3 måneders arbejdskraft
1. 3 x 3 måneders arbejdskraft

Gennemsnitligt vil 3 talenter arbejde 3 måneder på fuldtid på løsningen af en relevant problemstilling/udfordring. De vil være udvalgt specifikt til virksomhedens behov og udfordringer.

2. Løsning af vigtig udfordring
2. Løsning af vigtig udfordring

Dit team af talenter vil arbejde på en case eller projekt, som vil gøre en forretningsmæssig forskel for din virksomhed. Vi sætter os derfor ned med dig og definerer en case omkring en vigtig strategisk udfordring lige nu.

2. Employer branding for talenter
2. Employer branding for talenter

Virksomheden vil få nogle af de bedste studerende eller færdiguddanede, som virksomheden i mange tilfælde ikke selv har ressourcer til at tiltrække eller prøve af over en længere periode.

4. Grundig screening og rekruttering
4. Grundig screening og rekruttering

Grundig rekrutteringsproces: Vi udfører screening og vurdering af de bedste ledige akademikere i regionen i samarbejde med virksomhedspartnere og eksperter.

5. Fokus på innovation og værdiskabelse
5. Fokus på innovation og værdiskabelse

Talenter vil blive trænet i innovation og du vil have mulighed for samarbejde med erfarne innovationskonsulenter, som træner og vejleder talenterne, som skal løse casen eller opgaverne

6. Øget mangfoldighed i organisation
6. Øget mangfoldighed i organisation

Sammensætning af et mangfoldigt hold (business, IT, innovation, kommunikation, kultur, marketing, økonomi m.fl.) og dermed øge chancerne for innovative løsninger og nye perspektiver i din organsation

Andre virksomheders cases i programmet

Falck Langvang uddanner højt kvalificerede brandfolk, men tilbyder også ud-af-kroppen personaleudvikling for offentlige og private aktører.

Design og udvikl en businesscase for Falck Langvangs unikke teambuildingforløb.

Kultur og Borgerservice er ansvarlig for en lang række opgaver og tilbud inden for blandt andet kultur, idræt, borgerservice, biblioteker og musik.

Bliv fuldt optaget i en af tre afdelinger i 12 uger, få ansvar for vigtige opgaver og skab relationer til ledere og nøglepersoner på området.

Culture Workspace er et seriøst co-working space for iværksættere med en unik kultur, stærk kommunikation og højt profilerede events.

Design og planlæg fremtidens business case for et af Aarhus mest attraktive iværksættermiljøer.

Unoliving er en dedikeret online møbelforretnng med Danmarks største møbelsortiment og et unikt online koncept i branchen.

Udvikl en ny brand- og contentstrategi baseret på research af kunder, og udarbejd en grundig eksekveringsplan.

Ønsker du at benytte dig af alle disse fordele?

Kontakt os hvis du gerne vil vide mere om LEAD THE TALENT forløb, priser og dine muligheder for samarbejde

Andre fordele

Som casevirksomhed får du:

 • Rekruttering af medarbejdere baseret på deres konkrete arbejde for virksomheden i 12 uger
 • Samarbejde med erfarne innovationskonsulenter, som træner og vejleder talenterne
 • Planlægning og facilitering af case-forløbet fra start til slut af LEAD THE TALENT
 • Hjælp af LEAD THE TALENTs konsulenter til at udvikle og formulere en case, der er relevant og som skaber konkret værdi for virksomheden.
 • Medlemskab i LEAD THE TALENTs netværk af virksomheder og erhvervsprofiler, som alle arbejder for at øge mangfoldigheden og innovationskraften i dansk erhvervsliv.
 • Mulighed for at ansætte talenterne efter caseforløbet på løntilskud (halvdelen af medarbejders løn dækket af jobcenter) i 6-4 måneder.

Hvorfor innovation?

”De mest innovative virksomheder forventer en vækst på 62,2 procent de kommende fem år. Det er tre gange højere end de mindst innovative virksomheder. Den største udfordring bliver at omsætte innovative ideer[] samt at finde talenter, der får innovation til at ske.” Bedre innovation er nøglen til vækst, PwC 2013

21950812_1455524597864707_5002748976331795137_o

Krav til casevirksomheder

 • At virksomheden er interesseret i og i stand til at rekruttere de bedste talenter (enten gennem praktik eller løntilskud)
 • At virksomheden formulerer en aktuel udfordring/case, som har potentiale til at skabe forretningsmæssig værdi for virksomheden (LEAD THE TALENT faciliterer en proces, hvor dette sker)
 • At virksomheden skaber de bedste rammer for at vurdere talenterne og deres evne til at indgå i virksomheden (f.eks. at de 4-5 talenter kommer så tæt på virksomhedens drift som muligt og stiller kontorplads til rådighed)
 • At virksomheden har 1-2 ledere tilknyttet caseforløbet og afholder løbende statusmøder med talentteamet.

Processen som casevirksomhed

 1. Virksomhed beslutter hvilken type talent(er), den søger og hvilken case, der kan skabe værdi ved, at der arbejdes en konkret udfordring
 2. LEAD THE TALENT screener og udvælger potentielle kandidater baseret på den relevante faglig profil og det rette mindset til LEAD THE TALENT programmet.
 3. Virksomhed vælge en eller to ledere/kontaktpersoner, som vil stå for kommunikationen med talenterne undervejs i forløbet
 4. Virksomheds kontaktperson og evt. HR repræsentant deltager i LEAD THE TALENTs assessmentdag, hvor alle de potentielle kandidater vælges ud og endelig matching med virksomheden sker.
 5. Der afholdes statusmøder med talentteamet, der arbejder på casen, minimum én gang hver anden uge. På disse møder tages afgørende beslutninger om næste skridt i casearbejdet.
 6. Virksomhed får en præsentation af den endelige løsning fra talentteamet.
 7. Virksomhed vurderer sammen med LEAD THE TALENT, hvilke talenter, der kan være relevant at fortsætte med i et praktikophold eller løntilskudsforhold.

Ønsker du at benytte dig af alle disse fordele?

Kontakt os hvis du gerne vil vide mere om LEAD THE TALENT High Potentials og dine muligheder for samarbejde

Kontakt os her