For virksomheder – High Potentials

 • Home
 • For virksomheder – High Potentials
Du er her:

Bliv casevirksomhed i LEAD THE TALENT High Potentials

– Få løst en aktuel udfordring og find dit næste talent her

LEAD THE TALENT High Potentials er et talentprogram, som udvikler ledige talenter med mangfoldig baggrund (etnicitet, køn, alder) og mindset. Danske virksomheder går i dag glip af vækst og innovation, fordi de som organisation ikke udnytter potentialet i den mangfoldige talentmasse.

Vi tilbyder nu virksomheder, at et team på 4-5 talenter løser en specifik case over 12 uger, som fokuserer på at skabe værdi for virksomheden. Talenterne vil følges tæt af en leder/mentor fra virksomheden.

Vi screener og udvælger talenter til virksomheden i tæt samarbejde med eksperter ud fra virksomhedernes behov og ønsker. Vi finder de talenter, som har et mangfoldigt og udviklingsorienteret mindset samt træner dem i innovations- og projektledelsesværktøjer.

3 unikke fordele ved at være casevirksomhed

Løsning af en relevant problemstilling eller udfordring
Løsning af en relevant problemstilling eller udfordring

Over 12 uger får en casevirksomhed mulighed for at få løst en problemstilling eller udfordring, som er relevant og skaber værdi for virksomheden. Det sker ved, at LEAD THE TALENTs talenter i hold på 4-5 personer vil arbejde intensivt på virksomhedens case. De vil i de 12 uger benytte sig af innovationsværktøjer (design thinking) til at arbejde med casen, have leverancer til virksomheden undervejs (f.eks. rapporter, idékatalog, prototyper, kundetest osv.) og levere et endeligt løsningsforslag.

Adgang til de bedste ledige akademikere i regionen
Adgang til de bedste ledige akademikere i regionen

LEAD THE TALENT rekrutterer de mest lovende talenter blandt de ledige i regionen. Det sker i samarbejde med jobcentre. Alle talenter kommer igennem en grundig rekrutteringsproces, hvor de screenes, vurderes og udvælges i samarbejde med LEAD THE TALENTs virksomhedspartnere og eksperter. Vi sikrer, at talenterne matcher præcis de behov, I har som virksomhed.

Få talenter med innovationskompetencer
Få talenter med innovationskompetencer

Alle talenterne bliver uddannet som innovationsagenter med fokus på design thinking. De vil blive i stand til selv at løse konkrete udfordringer og drive en innovationsproces, som kan medvirke til vækst og udvikling i deres fremtidige virksomhed. Erfarne innovationskonsulenter står for træningen af talenterne og vil vejlede talenterne i deres caseløsning for at sikre et godt slutprodukt for casevirksomheden.

Andre virksomheders cases i programmet

Falck Langvang uddanner højt kvalificerede brandfolk, men tilbyder også ud-af-kroppen personaleudvikling for offentlige og private aktører.

Design og udvikl en businesscase for Falck Langvangs unikke teambuildingforløb.

Kultur og Borgerservice er ansvarlig for en lang række opgaver og tilbud inden for blandt andet kultur, idræt, borgerservice, biblioteker og musik.

Bliv fuldt optaget i en af tre afdelinger i 12 uger, få ansvar for vigtige opgaver og skab relationer til ledere og nøglepersoner på området.

Culture Workspace er et seriøst co-working space for iværksættere med en unik kultur, stærk kommunikation og højt profilerede events.

Design og planlæg fremtidens business case for et af Aarhus mest attraktive iværksættermiljøer.

Unoliving er en dedikeret online møbelforretnng med Danmarks største møbelsortiment og et unikt online koncept i branchen.

Udvikl en ny brand- og contentstrategi baseret på research af kunder, og udarbejd en grundig eksekveringsplan.

Ønsker du at benytte dig af alle disse fordele?

Kontakt os hvis du gerne vil vide mere om LEAD THE TALENT High Potentials og dine muligheder for samarbejde

Andre fordele

Som casevirksomhed får du:

 • Rekruttering af medarbejdere baseret på deres konkrete arbejde for virksomheden i 12 uger
 • Samarbejde med erfarne innovationskonsulenter, som træner og vejleder talenterne
 • Planlægning og facilitering af case-forløbet fra start til slut af LEAD THE TALENT
 • Hjælp af LEAD THE TALENTs konsulenter til at udvikle og formulere en case, der er relevant og som skaber konkret værdi for virksomheden.
 • Medlemskab i LEAD THE TALENTs netværk af virksomheder og erhvervsprofiler, som alle arbejder for at øge mangfoldigheden og innovationskraften i dansk erhvervsliv.
 • Mulighed for at ansætte talenterne efter caseforløbet på løntilskud (halvdelen af medarbejders løn dækket af jobcenter) i 6-4 måneder.

Hvorfor innovation?

”De mest innovative virksomheder forventer en vækst på 62,2 procent de kommende fem år. Det er tre gange højere end de mindst innovative virksomheder. Den største udfordring bliver at omsætte innovative ideer[] samt at finde talenter, der får innovation til at ske.” Bedre innovation er nøglen til vækst, PwC 2013

parallax_3

Krav til casevirksomheder

 • At virksomheden er interesseret i og i stand til at rekruttere de bedste talenter (enten gennem praktik eller løntilskud)
 • At virksomheden formulerer en aktuel udfordring/case, som har potentiale til at skabe forretningsmæssig værdi for virksomheden (LEAD THE TALENT faciliterer en proces, hvor dette sker)
 • At virksomheden skaber de bedste rammer for at vurdere talenterne og deres evne til at indgå i virksomheden (f.eks. at de 4-5 talenter kommer så tæt på virksomhedens drift som muligt og stiller kontorplads til rådighed)
 • At virksomheden har 1-2 ledere tilknyttet caseforløbet og afholder løbende statusmøder med talentteamet.

Processen som casevirksomhed

 1. Virksomhed beslutter hvilken type talent(er), den søger og hvilken case, der kan skabe værdi ved, at der arbejdes en konkret udfordring
 2. LEAD THE TALENT screener og udvælger potentielle kandidater baseret på den relevante faglig profil og det rette mindset til LEAD THE TALENT programmet.
 3. Virksomhed vælge en eller to ledere/kontaktpersoner, som vil stå for kommunikationen med talenterne undervejs i forløbet
 4. Virksomheds kontaktperson og evt. HR repræsentant deltager i LEAD THE TALENTs assessmentdag, hvor alle de potentielle kandidater vælges ud og endelig matching med virksomheden sker.
 5. Der afholdes statusmøder med talentteamet, der arbejder på casen, minimum én gang hver anden uge. På disse møder tages afgørende beslutninger om næste skridt i casearbejdet.
 6. Virksomhed får en præsentation af den endelige løsning fra talentteamet.
 7. Virksomhed vurderer sammen med LEAD THE TALENT, hvilke talenter, der kan være relevant at fortsætte med i et praktikophold eller løntilskudsforhold.

Ønsker du at benytte dig af alle disse fordele?

Kontakt os hvis du gerne vil vide mere om LEAD THE TALENT High Potentials og dine muligheder for samarbejde

Kontakt os her