Students

Du er her:

LEAD THE TALENT Students

LEAD THE TALENT Students leder efter lige præcis dig! Vi tilbyder et intensivt karriere-kickstarter og talentudviklingsprogram for studerende.

Programmet vil i samarbejde med bl.a. Arla Foods, Falck, Ørsted (tidl. Dong Energi), KPMG og andre give dig kompetencer inden for selvledelse, nye værktøjer inden for innovation, samt relevant erhvervserfaring med forretningsudvikling.

Få en unik mulighed for praktik

LEAD THE TALENT Students tilbyder dig at komme i praktik hos en af vores samarbejdspartnere samtidig med, at du deltager i vores talentudviklingsforløb.

3 aktiviteter der udvikler dig over 6 mdr.

Virksomhedsmoduler
Virksomhedsmoduler

Du vil besøge seks danske virksomheder, hvor erfarne erhvervsledere giver indblik i deres virksomheder og strategi, samt underviser dig i ledelse og personlig udvikling. På kick-off og de seks moduler lærer du, hvordan man leder sig selv mod resultater, men også hvordan man skaber resultater for en virksomhed gennem andre.

Caseforløb
Caseforløb

Du vil blive en del af en talentgruppe, der bliver matchet med en virksomhed og en case, som passer til lige netop jeres profiler. Casen vil være en reel problemstilling og udfordring for virksomheden, som med den rette løsning vil skabe værdi for virksomheden. Talentgruppen vil bruge 3 måneder på at arbejde med en løsning til casen.

Innovationsagent
Innovationsagent

Igennem seks kursusworkshops med erfarne konsulenter får du en uddannelse som innovationsagent. Du vil lære at anvende brugerdreven innovation og design thinking værktøjer, og vil blive i stand til selv at løse konkrete udfordringer og drive en innovationsproces, som kan medvirke til vækst i deres fremtidige virksomhed.

Udnyt en unik mulighed – skab dit job her

Tilmeld dig

Sådan ansøger du

Næste forløb har opstart i begyndelsen af Januar/Februar 2018. Tilmeld dig via knappen nedenfor, og så sender vi en mail med mere information, når vi begynder at rekruttere til det kommende forløb.

Assessmentdag

Når du ansøger til LEAD THE TALENT vil vi invitere dig til assessmentdag hos os, hvor du vil blive vurderet ift. både dine faglige og personlige kompetencer. Du vil på dagen arbejde i grupper på konkrete opgaver. På dagen vil der være gæstedommere, som er ledere fra nogle af LEAD THE TALENTs partnervirksomheder.

Hvem leder vi efter?

Alle deltagere i LEAD THE TALENT er personer, som er villige til at arbejde med sig selv for at opnå deres ønskede karrieremål.

LEAD THE TALENT og vores samarbejdsvirksomheder tror på, at mangfoldighed i organisationen er afgørende og skaber resultater – så uanset om du har læst kommunikation, business, jura, litteraturhistorie, ingeniør eller sågar dyrlæge, så ansøg til programmet. Vi vil give dig brugbare innovations- og projektværktøjer, og matche dig med virksomheder, der kan drage nytte af din profil.

Herudover er du også et potentielt talent til programmet i vores øjne, hvis du kan identificere dig med et eller flere af de nedenstående punkter:

  • Mod på stor personlig og faglig udvikling – også selvom det gør ondt
  • Højt drive og evne til selvindsigt
  • Villighed til at arbejde som konsulent over 6 mdr
  • Villighed til et tage et job, hvor selvledelse er i fokus
  • Empati og kulturforståelse

Uddybning af aktiviteterne i LEAD THE TALENT Students

Kick-off og eksamen

Forløbet starter ud med et storslået kick-off, hvor talenterne klædes på af inspirerende oplægsholdere og eksperter til et hæsblæsende forløb og det nødvendige mindset, man som deltager skal have. Talenterne vil her også møde mange af virksomhederne i LEAD THE TALENT.

Forløbet afsluttes med en slutevaluering af, hvad talenterne har lært igennem modulforløbet, samt præsentationer af løsningen på deres casearbejde. De vil på baggrund af deres deltagelse i forløbet modtage et diplom.

Virksomhedsmoduler

I modulforløbet besøger talenterne seks danske virksomheder, hvor erfarne erhvervsledere giver indblik i deres virksomheder og strategi, samt underviser i ledelse og personlig udvikling.

Talenterne møder bl.a. en HR direktør fra Arla, som fortæller, hvordan stærke medarbejdere kommunikerer; de hører en direktør, en politiker, fuldmægtige og nyansatte fra Aarhus kommune fortælle, hvordan man får et moderne velfærdssamfund til at køre rundt gennem deres daglige arbejde. Talenterne vil ikke mindst ved et besøg hos Falck mærke på egen krop, hvad det vil sige at tage ansvar, når det brænder på (bogstaveligt talt!).

På kick-off og de efterfølgende 6 moduler lærer talenterne, hvordan man leder sig selv mod resultater, men også hvordan man skaber resultater for en virksomhed gennem andre. De vil også udføre praktiske opgaver eller løse mini-cases på modulerne med virksomhederne.

Et talents udbytte af modulforløbet:

– Personlig ledelse og udvikling
– Netværk med ledere og virksomheder
– Forståelse af arbejdsmarkedet og hvad det kræver at få succes

Jobskabelse: Det enkelte talent vil gå derfra med et kendskab til arbejdsmarkedet og indsigt i potentielle arbejdsgivere. Han/hun vil få et styrket CV med diplom – hvis eksamen i indholdet for alle moduler bestås – og få anerkendelse fra store danske virksomheder.

2

Caseforløb

Før forløbets start vil 4-5 talenter blive matchet med en virksomhed og en case, som passer til deres profil. Casen vil være en reel problemstilling og udfordring for virksomheden, som med den rette løsning vil kunne skabe fremtidig værdi. Talentgruppen vil bruge 3 måneder på at arbejde med en løsning til casen.

Caseforløbet er talentets mulighed for at vise sit værd i en praktisk og vigtig case for en virksomhed, som også er en potentiel fremtidig arbejdsgiver.

Talenterne vil gøre brug af de værktøjer og kompetencer de opnår via innovationsagentkurset samt virksomhedsmodulerne. De vil bruge kursusgangene til at sparre med og få vejledning af konsulenterne på deres gruppes specifikke case.

Gruppen vil under caseforløbet skulle levere og præsentere deres foreløbige resultater for én eller flere ledere i den pågældende virksomhed. Her vil talenterne træne deres evner til at pitche for en ledelse, at modtage feedback og planlægge eller justere næste skridt for projektet sammen med deres gruppe. Talenterne i gruppen vil under forløbet også blive bedt om skiftevis at tage lederrollen i deres gruppe. Dette sikrer, at virksomheden hører alle lige højt.

For at lykkes og gøre et godt indtryk på virksomheden, som er en potentiel arbejdsgiver, kræver det, at gruppen tager fuldt ejerskab for deres projekt, styrer processen og viser en evne til at arbejde konstruktivt sammen samt gøre hinanden bedre.

Et talents udbytte af caseforløbet:

– Relevant erhvervserfaring
– Evnen til at anvende innovationsværktøjer i praksis
– Projektstyring og udvikling af en værdiskabende løsning sammen med en gruppe

Jobskabelse: Hvert talent får mulighed for at demonstrere deres faglige kompetencer, deres samarbejdsevner og forståelse for virksomheden. De vil under alle omstændigheder have et betydeligt stærkere CV og en evne til at arbejde selvstændigt med en problemstilling.

Innovationsagent – kursus

Hvorfor får talenterne dette kursus? Fordi virksomhederne efterspørger medarbejdere, der kan facilitere deres innovationsarbejde:

”De mest innovative virksomheder forventer en vækst på 62,2 procent de kommende fem år. Det er tre gange højere end de mindst innovative virksomheder. Den største udfordring bliver at omsætte innovative ideer […] samt at finde talenter, der får innovation til at ske.” Bedre innovation er nøglen til vækst, PwC 2013

Innovationsagentkurset vil løbe parallelt med caseforløbet, hvilket betyder, at talenterne i praksis vil implementere det, de lærer, til at skabe værdi for den pågældende virksomhed. Kursusdagene vil også være talenternes rum til at sparre med og blive vejledt af konsulenterne ift. gruppens case, så de kan være sikre på, at de leverer et værdifuldt stykke arbejde for deres casevirksomhed.

Igennem seks kursusworkshops med erfarne konsulenter får talenterne en uddannelse som innovationsagent. De vil lære at anvende brugerdreven innovation og design thinking værktøjer, og de vil blive i stand til selv at løse konkrete udfordringer og drive en innovationsproces, som kan medvirke til vækst i deres fremtidige virksomhed.

 

Et talents udbytte af innovationsagent-kurset:

– De nyeste værktøjer inden for design thinking og innovation
– Et stærkt teoretisk fundament
– Sparring med erfarne konsulenter

Jobskabelse: Med uddannelsen som innovationsagent vil hvert talent være i stand til at løse konkrete problemstillinger og selvstændigt drive innovations- og forandringsprocesser i en organisation.

Udnyt en unik mulighed – skab dit job her

Tilmeld dig