Om LEAD THE TALENT

  • Home
  • Om LEAD THE TALENT
Du er her:
LEAD THE TALENT VINDER INTEGRATIONSPRISEN - Ahmet_Gunes

LEAD THE TALENT- Talentudvikling for det danske erhvervsliv

LEAD THE TALENT har til formål at udvikle mangfoldige ledere og medarbejdere til danske virksomheder og organisationer.

LEAD THE TALENT består af unikke talentudviklingskoncepter såsom LEAD THE TALENT Leaders og High Potentials, som er udviklet i samarbejde med private og offentlige virksomheder i Danmark.

Baggrund

Talent er det 21. århundredes råstof, og forskellen mellem succes og fiasko i en globaliseret verden står og falder med vores evne til at identificere, udvikle, fastholde og motivere talenter.

Vi ved samtidig, at mangfoldige organisationer er mere innovative, mere effektive, mere produktive – de præsterer ganske enkelt bedre.

Vi har i dag en stor mangfoldig talentmasse som bliver uddannet som aldrig før, men som har svært ved enten at realisere deres lederpotentiale eller blot udnytte karrieremuligheder. Dette på trods af, de måske allerede har et godt arbejde i en tilsyneladende progressiv virksomhed. Vi går i dag derfor glip af et kæmpe talentpotentiale og en gruppe, som vel og mærke kunne optimere dansk erhvervs globale konkurrenceevne og bidrage til vækst, innovation og udvikling.

En del af svaret på denne udfordring er at være i stand til at opdage, udvikle og fastholde de dygtigste medarbejdere og ledere. Det er den opgave LEAD THE TALENT tager til sig ved at udvikle målrettede udviklingsforløb for talenterne.

LEAD THE TALENT Leaders

“Trods højere uddannelser har kun 14 af 5.300 offentlige topledere en ikke-vestlig baggrund” (Mandag Morgen 22. november 2010)

LEAD THE TALENT Leaders er et målrettet udviklingsforløb (et ”før-lederprogram”), der kombinerer talenternes personlige og ledelsesmæssige udvikling for at gøre ledelse til talenternes fag. Formålet er samtidig at udvikle og afprøve deltagernes særlige lederevner og at løfte deres kompetencer til et højere niveau til gavn for deres virksomhed.

Programmet motiverer talenterne til at sigte højt, og det giver dem en smagsprøve på at være leder. Formålet er således at sætte fokus på mangfoldighed i virksomheder og ledelse samt talent blandt nydanske unge.

Programmet har været i gang siden 2012, hvor LEAD THE TALENT blev nomineret til CSR AWARDS 2012 og vandt INTEGRATIONSPRISERNE 2012.

LEAD THE TALENT High Potentials

“Den største udfordring [i fremtiden] bliver at omsætte innovative ideer […] samt at finde talenter, der får innovation til at ske” Bedre innovation er nøglen til vækst, PwC 2013

LEAD THE TALENT High Potentials skal hjælpe ledige talenter i job ved at give dem kompetencer inden for selvledelse, og nye værktøjer inden for innovation og projektstyring samt relevant erhvervserfaring. Alt sammen mens de skaber konkret værdi for virksomheder, som deltager i programmet.

Et program består af fire samtidige udviklingsforløb, der skal hjælpe deltagerne succesfuldt videre i deres første/næste job. Virksomhedsmoduler, innovationsagentkursus, caseløsning og mentorordning

High Potentials er i 2017 nomineret til Danish Design Awards i kategorien Fostering Partnerships i sammenhæng med, at konceptet skaber værdi for kommune, borgere og virksomheder.

Del med dine venner

FÅ LØST EN STRATEGISK UDFORDRING I DIN VIRKSOMHED AF LEDIGE TALENTER PÅ 12 UGER – HELT GRATIS

LEAD THE TALENT High Potentials tilbyder nu udvalgte virksomheder (primært fra Aarhus og region midt) at få løst en konkret problemstilling eller udfordring af ledige talenter med innovations- og projektlederkompetencer. Det eneste krav er, at du som virksomhed skal være interesseret i og i stand til at rekruttere de bedste talenter, hvis det viser sig[…..]

Del med dine venner

LEAD THE TALENT nomineret til DANISH DESIGN AWARDS 2017

Vi er utrolig stolte af, at LEAD THE TALENT er finalist til DANISH DESIGN AWARDS 2017. Vi brænder for at udnytte det fulde potentiale i mennesker og organisationer og i alle de sammenhænge er en del af vores tilgang brugerdreven og designdreven innovation. LEAD THE TALENT er et unikt førløb som er udviklet af både private, offentlige[…..]

Del med dine venner

Mangfoldighed løfter bundlinjen

”Om en lederaspirant oprindeligt kommer fra Pakistan eller Sønderjylland er ikke så afgørende. Det vigtige er, at vi uddanner ledere, som forstår mangfoldighed og kommer til at dyrke det i ledelserne rundt omkring, så det afføder en ringe-i-vandet-effekt” – Ahmet Günes, socialiværksætter og stifter af LEAD THE TALENT. Læs hele artiklen her  

Del med dine venner

GRATIS KONFERENCE: TALENT & SUCCES – D. 27 maj 2015 i København

Hvor vil du hen med din karriere? Hvad skal der til for, at opnå success på kort og lang sigt? Hvordan kan du motivere dig selv til, at nå dine mål? Til vores gratis arrangement d. 27 maj 2015 i København, vil du blive udfordret på, hvordan du kan tage ansvar, hvordan du kan skrue op for[…..]

Del med dine venner

GRATIS KONFERENCE: Succes grundet modgang – D. 13 maj 2015 i Aarhus

Hvordan træffer du de rigtige men svære beslutninger? Hvad gør du når du står overfor de afgørende valg i livet? Hvordan kan du håndtere modstand og bruge dette til at opnå succes? Til vores åbne konference d. 13 maj 2015 i Århus vil du blive udfordret på, hvordan du kan blive bedre til at håndtere[…..]