Cases

Du er her:

Cases 2017

Falck Langvang uddanner højt kvalificerede brandfolk, men tilbyder også ud-af-kroppen personaleudvikling for offentlige og private aktører.

Design og udvikl en businesscase for Falck Langvangs unikke teambuildingforløb.

Kultur og Borgerservice er ansvarlig for en lang række opgaver og tilbud inden for blandt andet kultur, idræt, borgerservice, biblioteker og musik.

Bliv fuldt optaget i en af tre afdelinger i 12 uger, få ansvar for vigtige opgaver og skab relationer til ledere og nøglepersoner på området.

Culture Workspace er et seriøst co-working space for iværksættere med en unik kultur, stærk kommunikation og højt profilerede events.

Design og planlæg fremtidens business case for et af Aarhus mest attraktive iværksættermiljøer.

Unoliving er en dedikeret online møbelforretnng med Danmarks største møbelsortiment og et unikt online koncept i branchen.

Udvikl en ny brand- og contentstrategi baseret på research af kunder, og udarbejd en grundig eksekveringsplan.

Players 1st er et produkt, der hjælper golfklubber over hele verden med at optimere deres gæsters og medlemmers oplevelser i klubberne.

Udvikl en brandstrategi for thought leadership i branchen og opbyg virksomhedens medieafdeling fra bunden.

BrandFix er en grossist af mærkevarer til branchen for skønhedsprodukter. På under 2 år er Brandfix blevet en fast leverandør af produkter til top 5 detail kunder i Danmark.

Design og udfør lanceringen af et nyt private label hårplejeprodukt – planlæg grafisk opsætning, marketing og salg.

OddFischlein er strategisk designbureau grundlagt i 2005, og har siden haft fokus på udvikling af kreative visuelle identiteter for forskellige brands.

Udvikl salgsstrategien for B2B kunder og optimer interne processer, så alle medarbejderes styrker og motivation bliver maksimeret.

First Agenda er Nordens mest anvendte digitale mødeløsning med 30.000 aktive brugere fra offentlige og private virksomheder.

Valider Go-To-Market strategi og lav prototypetest af nye produkter på relevante kunder.

Referencer – Virksomheder i LEAD THE TALENT